Kdo smo?

To je spletno mesto https://fraktalnost.si, lastnica spletnega mesta je Fraktalnost Deja Muck s. p., Mesarska cesta 28, 1000 Ljubljana, davčna št.: 36210633, matična št.: 8187959000.

Avtorske pravice

Če ni drugače navedeno, so vsi materiali na spletni stran v lasti lastnice spletnega mesta.

Piškotki

Piškotki so datoteke, potrebne za brezhibno delovanje spletnega mesta, ki jih omogočite z ogledom strani. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta.

Povezave na druge spletne strani

Vsebine na tem spletnem mestu lahko vsebujejo povezave na druga spletna mesta, t.i. povezana spletna mesta (video, članki, fotografije, ipd.). Povezana spletna mesta lahko uporabljajo piškotke, na katere nimamo vpliva, prav tako pa lahko zbirajo vaše podatke brez naše vednosti.

Kako obdelujemo vaše podatke

Vaše podatke skrbno shranjujemo in obdelujemo v skladu z GDPR uredbo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Odgovorna oseba za hrambo in obdelavo osebnih podatkov je Deja Muck, deja.muck(at)gmail.com.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Vaše podatke hranimo, dokler je za to potreba, v primeru pogodb, računov in podobnih dokumentov, smo zakonsko obvezani obdržati vaše podatke 10 let. Svoje podatke lahko kadarkoli umaknete iz naših arhivov tako, da nam za to posredujete vašo zahtevo.

Katere pravice imate v zvezi s svojimi osebnimi podatki

Od nas lahko zahtevate podatke o vaših podatkih, ali zahtevate izbris. To pa ne velja za zakonsko obvezane podatke.